MRP Energy

Detailed Design Engagement Session

Date: November 15, 2019

Time: 1:00 p.m. - 2:00 p.m.

Location: 16 Boardroom, 120 Adelaide St. W

Meeting Topic: Linked Wheel Transactions

Meeting Sponsor: Darren Matsugu, IESO

To register for the webinar, please email engagement@ieso.ca

Time	Agenda Item	Responsible Party
9:00 am (5 min)	Welcome & Introduction	Declan Doyle
9:05 am (10 min)	Opening Remarks, Energy Detailed Design	Darren Matsugu
9:15 am (10 min)	Meeting Expectations and Structure	Karen Backman
9:25 am (45 min)	Discussion: Linked Wheel Scheduling Methods (pages 5-6 in reading material)	All
10:10 am (45 min)	Discussion: Open to other questions/input on content in the Linked Wheel Transactions reading material	All
10:55 am (10 min)	Recap – Summary	Karen Backman
11:05 am (5 min)	Adjourn and Next Steps	Declan Doyle

Note: If the discussion requires additional time, the meeting will be extended to 12 pm (noon).

