## ENERGY TRANSFORMATION NETWORK OF ONTARIO (ETNO) MEETING AGENDA 3

Item	Details	Item	Details
Date:	May 28, 2020	Time:	8:30 – 11:30 AM
Location:	Webex	Chair:	David McFadden Ron Dizy
Join by Phone:	Call-in details will auto- generate when signing into Webex	Meeting Number and Password:	478 090 676 Z5DvAVbP3k3



Time	Agenda Item	Presenter
8:30 (10 min)	Welcome and Introduction	David McFadden
8:40 (5 min)	Framing Consumer Intelligence	Ben Weir
8:45 (15 min)	Consumer Intelligence: Enbridge Gas Distribution	Cynthia Hansen
9:00 (15 min)	Consumer Intelligence: Alectra	Neetika Sathe
9:15 (15 min)	Consumer Intelligence: S&C Electric	Paul McMullen & Josh Cherun
9:30 (15 min)	Consumer Intelligence: Bullfrog Power	Sarah Bertollo
9:45 (20 min)	Q&A on Consumer Intelligence	ETNO Members
10:05 (35 min)	Options for First Work Sprint	Ben Weir
10:40 (10 min)	Timing of First Work Sprint	Ben Weir
10:50 (30 min)	Role of LDCs – Scoping Questions for Second Work Sprint	Ben Weir
11:20 (10 min)	Next Steps & Adjourn	David McFadden