## Market Development Advisory Group Agenda

Date:	November 6, 2019	<b>Time</b> : 8:30am check-in and networking 8:50am – 3:30pm meeting
Location:	Vantage Venues 150 King St W, Toronto, 27 <sup>th</sup> floor	Chair: Barbara Ellard, IESO

Register: For any questions or to register, please email IESO Engagement at: <a href="mailto:engagement@ieso.ca">engagement@ieso.ca</a>

Time	Agenda Item	Presenter		
8:50am (5min)	Welcome and Introductions	David Barrett		
9:00am (75min)	Update: 2020 Work Plan and initial IESO assessment of stakeholder proposals	Tom Chapman		
10:15am (15min)	BREAK			
10:30am (45min)	Technical Panel Review Draft Recommendations	P.1. (D. 1		
11:15am (45min)	Market Rules and Market Manuals Framework	Robert Doyle		
12:00pm (60min)	LUNCH			
Transmission Rights Market Review (Open participation)				
1:00pm (30min)	Transmission Rights Market Review – Phase 1 Introduction	Tina Teng		
1:30pm (60min)	Brattle Review – Analysis of the TRCA Surplus Allocation Methodology	Brattle Group		
2:30 (60min)	Next steps: TRCA Disbursement Methodology Review and TR Market Review	Jason Kwok		
3:25pm	Recap and adjourn	David Barrett		

Meeting materials are available on the MDAG webpage.

