MRP Energy - Detailed Design Engagement Session

Date: November 14, 2019	Time : 9:00 am – 2:00 pm Location : Room 1805, 120 Adelaide St. W	
Meeting Topic:	Hydroelectric Dispatch Data	
Meeting Sponsor:	Darren Matsugu, IESO	
If you have any questions or would like to register, please email engagement@ieso.ca		

Time	Agenda Item	Responsible Party	
9:00 am (5 min)	Welcome and Introductions	Declan Doyle	
9:05 am (5 min)	Opening Remarks - Detailed Design Overview	Darren Matsugu	
9:10 am (10 min)	Meeting Expectations and Structure	Mark Gojmerac	
The format of the meeting will include two interactive break-out tables to discuss stakeholder questions on the following five design topics contained in the required <u>reading material</u> :			
9:20 am (30 min)	Discussion: Minimum Hourly Output	All	
9:50 am (15 min)	Table Summary: Minimum Hourly Output	Rebecca/Mark	
10:05 am (30 min)	Discussion: Daily Energy Limits	All	
10:35 am (15 min)	Table Summary: Daily Energy Limits	Rebecca/Mark	
10:50 am (30 min)	Discussion: Maximum Starts Per Day	All	
11:20 am (15 min)	Table Summary: Maximum Starts Per Day	Rebecca/Mark	
11:35 am (30 min)	Discussion: Forbidden Regions	All	
12:05 pm (15 min)	Table Summary: Forbidden Regions	Rebecca/Mark	
12:20 pm (30 min)	Lunch		
12:50 pm (30 min)	Discussion: Intertemporal Cascade Dependencies	All	
1:20 pm (15 min)	Table Summary: Intertemporal Cascade Dependencies	Rebecca/Mark	
1:35 pm (20 min)	Final Summary and Adjourn	Mark/Declan	

Note: Timing of agenda items may shift if additional/less time is required at the interactive tables, the above is only a guide. We will adjourn by 2:00 pm.

