ENERGY TRANSFORMATION NETWORK OF ONTARIO (ETNO) MEETING AGENDA

| Date: | February 26, 2020 | Time: | 8:00 – 10:30 AM |
|-----------------|--|------------------|-----------------|
| Location: | Vantage Venues 150 King Street West Toronto, ON, M5H 1J9 Floor: 27, Room: L1 | Chair: | David McFadden |
| Teleconference: | Toronto: (+1) 416 764 8616 Toll Free: (+1) 888 239 1991 Guest Code: 2775610# | Meeting Type: | In-person |

| Time | Agenda Item | Presenter |
|------------------|--------------------------|----------------|
| 8:00 AM (30min) | BREAKFAST | None |
| 8:30 AM (10min) | Welcome and Introduction | David McFadden |
| 8:40 AM (10 min) | Member Introductions | ETNO Members |
| 8:50 AM (5 min) | IESO's support for ETNO | Terry Young |

| Time | Agenda Item | Presenter |
|----------------------|---|---------------------------------|
| 8:55 AM (10 min) | Overview of Latest ETNO Report | David McFadden |
| 9:05 AM (15 min) | 2020 Work Plan: Potential Topics | Ron Dizy & Katherine Sparkes |
| 9:20 AM (40min) | Discussion of Potential Topics and any Additional Member Topic Proposals | ETNO Members |
| 10:00 AM (15min) | Determine Deliverables for Next Meeting | ETNO Members |
| 10:15: AM (10min) | Establish Working Group | ETNO Members |
| 10: 25 (5min) | Next Steps & Adjourn | David McFadden |